Cât de mare e setea de funcţii în PNL Timiş după victoria lui Iohannis. Nicolae Robu: „Mi-ar fi plăcut să fie mai mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii din Timiş au sărbătorit în stradă victoria lui Klaus Iohannis, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, şi zeci de liberali mărşăluind prin centrul oraşului după anunţarea rezultatelor.

Întrebat cât de mare este, după victoria obţinută de Klaus Iohannis, setea de funcţii în PNL, liderul liberalilor din Timiş, Nicolae Robu, a declarat că nu ştie cât de mare e setea la nivel naţional, dar la nivelul Timişului, i-ar fi plăcut ca liberalii să fie mai „setoşi”.

„Mi-ar fi plăcut să fie mai mare (n.r. - setea de funcţii). Este normal ca oamenii să aibă aspiraţii, numai că foarte mulţi dintre colegii valoroşi care ar fi potriviţi pentru foarte multe funcţii în stat au afaceri private şi nu sunt interesaţi să şi le lase în mâna altora şi să asume responsabilităţi publice. Mi-ar fi plăcut să fie o concurenţă mai mare pe funcţii”, a declarat Robu.

În privinţa oamenilor care ar trebui promovaţi în diferite funcţii, astfel încât să nu se repete scenariul din 2016, când PSD a ieşit întârit după un an de opoziţie, Robu a declarat: „PNL trebuie să promoveze oameni în diverse funcţii după criteriul valorii. Asta înseamnă competenţă, cinste, corectitudine, integritate, loialitate, dedicare. Dacă face asta, şi sunt convins că va face, atunci vom reuşi”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite