Cascada Bigăr s-a prăbuşit din cauze naturale FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cascada Bigăr, în perioada sa de glorie Foto Shutterstock
Cascada Bigăr, în perioada sa de glorie Foto Shutterstock

Frumoasa cascadă Bigăr, din Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, s-a prăbuşit din cauze naturale, anunţă, luni seară, Romsilva.

GALERIE FOTO cu Cascada Bigăr înainte de prăubuşire


”Avem, din păcate, şi o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, s-a prăbuşit astăzi din cauze naturale”, a transmis, luni seară, Romsilva, pe pagina de Facebook.

Cum arată acum Cascada Bigăr prăbuşită GALERIE FOTO

Sursa citată a precizat că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Cascada a fost mai puţin cunoscută până în 2013, când o fotografie a cascadei Bigăr a ajuns la „The World Geography”, un site care se ocupă de subiecte legate de geografie, natură, destinaţii turistice neobişnuite.Într-un top realizate de acest site, cascada Bigăr fost desemnată cea mai frumoasă din lume. Ulterior, jurnaliştii de la Huffington Post au publicat un articol pe baza topului întocmit de „The World Geography”, în care se spunea despre cascadă că este “un loc magic, desprins parcă din basme”.

Citeşte şi:

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, după prăbuşirea Cascadei Bigăr: Sunt şocat. Era cel mai vizitat loc din judeţ

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite