CAMPANIE BĂNĂŢENI DE EXPORT Timişoara a pierdut un recordman: "Prefer să reprezint noua mea ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul Adrian Haiduc a preferat să reprezinte Arizona în tentativele sale de a stabili recorduri mondiale. Timişoreanul care vrea să se stabilească în SUA a lansat o linie de coliere pentru câini şi pisici, în premieră pentru România.

Chiar dacă s-a specializat în coliere la o şcoală din Hawai, Haiduc a revenit în ţară cu gânduri mari. A avut câteva prezentări de răsunet, a lansat câteva coleţii inedite, printre care şi una de bijuterii pentru căţei, şi a intrat în Cartea Recordurilor la categoria „Prezentare de modă la cea mai mare înălţime”. Evenimentul a avut loc la Gimbabv, unde paraşutiştii au sărit din avion cu colecţia de bijuterii „Man’s on Air”.

Cu toate astea, sistemul românesc avea să îl învingă. Haiduc a plecat din nou în America, de unde, de această dată, nu mai are de gând să se întoarcă. Acum locuieşte în Arizona, unde urmează cursurile unei noi facultăţi.

Cel mai mult m-a surprins când am fost la un furnizor important de materie primă aici în Arizona şi i-am solicitat o sponsorizare pentru un nou proiect la care lucrez. O să citez «este o onoare pentru noi mr Haiduc să vă susţinem». A fost o persoană pe care am cunoscut-o atunci prima dată. În România era trist. Fug de tine ca dracu de tămâie daca ceri o sponsorizare”, a declarat Haiduc. Acesta a fost extrem de dezamăgit de reacţia românilor după ce a intrat în Cartea Recordurilor.

Mărgele pe o aţă

Ăsta habar nu are să creeze, ce e aşa mare lucru să pui nişte mărgele pe o aţă. Aşa mă vorbeau pe la spate. Ranchiuna şi invidia predomină în România”, a adăugat designerul. Haiduc a aplicat deja pentru rezindenţă permanentă. „Prefer să aduc ţării ce mă va adopta recordurile mondiale decât ţării în care m-am născut şi am crescut. Nu se dă nici doi lei pe mine acolo”, s-a plâns Adrian Haiduc.

Adrian Haiduc lucrează la o nouă creaţie de Cartea Recordurilor. Acesta susţine că este dator să mai reprezinte pentru ultima dată România. „Un singur record voi aduce României, pentru ca am rămas dator ţării. Va fi  cel mai lung cercel din lume”, a dezvăluit timişoreanul.

A realizat coliere pentru câini

Prima colecţie Adrian Style a uimit lumea fashionului. Haiduc a fost primul român care a lansat o colecţie de coliere pentru animale de companie, în cadrul evenimentului Timişoara Fashion Festival. „E frumos să fii primul designer român care face bijuterii pentru câini şi pisici”, a declarat „americanul” Adrian Haiduc.

Citeşte şi:

Ovidiu Widu, medic stomatolog de succes în Occident

Octavian Coifan, singurul parfumier român de la Paris

Saşi Vuşcan, timişoreanul cu şcoală privată în Canada

Edina Gallovits şi-a găsit rostul la Atlanta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite