Bătăi cu sabia şi pumnul, taxă de protecţie şi fuga de autorităţi – hobby-uri ale fraţilor Roman din Deta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului din Deta sunt cunsocuţi de o ţară întreagă, după ce au tăiat cu sabia trei tineri din Deta, cărora le-ar fi solicitat o „taxă de protecţie" în valoare de 8.000 de euro. După ce au fugt de autorităţi, s-au predat şi au fost eliberaţi, aceştia recidivează cu un nou scandal pe gustul lor - cu violenţe.

A şocat o ţară întreagă după ce a înjunghiat trei persoane din Deta cu sabia, la sfârşitul lui iulie - 2011. Bogdan Roman se pare că nu s-a săturat de scandal - a mai bătut doi tineri, cu pumnul, după nici şapte luni de la incident.

Fratii Roman recidiveaza. Bogdan Roman, suspect ca ar fi bătut doi bărbaţi în Denta

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ARESTAREA LUI BOGDAN ROMAN

Scandalul a pornit în 23 iulie, când localnicii au început să reclame că ziua oraşul este condus de primarul Petru Roman, în timp ce noaptea băieţii lui, Bogdan (32 de ani) şi Călin (27 de ani), trăiesc regeşte din colectarea de taxe de protecţie. Trei tineri au fost tăiaţi cu o sabie de fiul primarului din Deta. Sabia a fost găsită în locuinţa fiului primarului, într-o pubelă, dar presupuşii agresori nu erau de găsit.

Bogdan Roman a refuzat să vorbească cu procurorii pentru că era obosit FOTO+VIDEO

Bogdan Roman este cunoscut de oamenii legii pentru o serie de scandaluri în care a fost implicat. Ultimul scandal pe care l-a provocat a avut loc în urmă cu două săptămâni, când un alt tânăr a fost rănit, spun localnicii. O zi mai târziu, ambii fii ai primarului au fost daţi în urmărire geneală de către Poliţie, în timp ce cele trei persoane rănite erau în spital. Cinci zile mai târziu, Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a fost prins la Timişoara. El era urmărit general şi nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins, fiind dus la Judecătorie pentru a I se prelungi mandatul de arest.

UPDATE Proces relaxat pentru fraţii Roman. Aceştia au venit veseli la Judecătoria Deta

În faţa instanţei, fraţii Roman au spus că s-au apărat după ce victimele au intrat cu un pistol în discoteca unde petreceau mai ­mulţi tineri. Victimele din dosar au susţinut în faţa instanţei că au fost agresate şi ameninţate de fraţii Roman pentru că au refuzat să plătească o taxă de 5.000 de euro. Dosarul „taxelor de protecţie din Deta" a fost controversat şi din cauza faptului că mai mulţi poliţişti au fost cercetaţi pentru modul în care au intervenit la aplanarea scandalului.

Patru luni mai târziu, în luna noiembrie, aceştia au fost eliberaţi de către judecătorii Tribunalului Timiş, pe motiv că s-au împăcat cu victimele.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite