Baştanul Ionelaş face naveta la procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestat în luna mai pentru că a vândut terenurile Primăriei Timişoara cu acte false, Ionelaş Cârpaci a fost dus, miercuri, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara, împărţind boxa acuzaţilor cu criminalii de la Medicină. De la judecători, Ionelaş a fost dus de poliţişti la procurori.

Ionelaş a mers în faţa judecătorilor ca să ceară restituirea uneia dintre cele mai impozante clădiri de la bulevardul CD Loga din centrul Timişoarei. Baştanul, care a falsificat documentul de cumpărare a imobilului şi apoi a fost scăpat de procurori de o condamnare pentru infracţiunea de fals, cere acum instanţei de judecată să transforme actul fals într-unul real.

„Documentul este real, chiar dacă a fost încheiat pe spatele unei facturi a unui hotel din Franţa. Eu am fost declarat nevinovat şi vă cer acum să constataţi că documentul este legal, ca să îmi iau casa”, a declarat Ionelaş Cârpaci, care crede că o să obţină câştig de cauză de la judecătorii Curţii de Apel Timişoara.

De la judecători, Ionelaş a fost dus de poliţişti la procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, unde trebuie să dea socoteală pentru că a luat terenuri de la Primăria Timişoara, folosindu-se de documente false. Cârpaci a avut o confruntare cu doi funcţionari de la Cartea Funciară, cercetaţi pentru că au legalizat falsurile lui Ionelaş, deoarece semănau foarte bine cu originalele. „Eu nu trebuie să fiu la puşcărie. Funcţionarii trebuie să fie”, a spus Ionelaş. Funcţionarii de la Cartea Funciară spun că nu au verificat falsurile, deoarece acestea aveau semnătura şi ştampila primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite