“Arena Leilor” vine la Timişoara. Vezi cum poţi lua legătura cu Marius Ghenea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Timişoara se dă startul turneului pentru preselecţia celor mai bune proiecte de afaceri care vor fi prezentate în emisiunea "Arena Leilor".

Pe data de 31 ianuarie 2012, echipa de producţie a emisiunii „Arena leilor" şi organizatorii programului "School for Startups Romania" se vor afla la Timişoara, hotel Timisoara, sala Viena I, la primul eveniment din cadrul unui turneu national ce vizează selectarea celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii. Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Sprijin pentru micuțul sfâșiat de câini! Vezi cum îl poți ajuta!

Împreuna, „Arena leilor" şi "School for Startups Romania" îşi propun să găsească oameni cu iniţiativă şi spirit antreprenorial care doresc să prezinte o idee de afacere, o invenţie sau o afacere pe care doresc să o extindă,  în faţa unor investitori dispuşi să îşi investească atât banii, cât şi experienţa  în afaceri noi sau în curs de dezvoltare.

În cadrul acestei întâlniri, experţii în educaţie antreprenorială de la "School for Startups Romania" vor susţine un Open Class despre modul în care trebuie prezentată o idee de afacere sau o afacere în faţa unui investitor şi importanţa proiectării unui business plan.

Marius Ghenea, cunoscutul antreprenor în serie si business angel, le va vorbi participanţilor despre experienţa pe care o ofera participarea în emisiunea "Arena Leilor" şi despre mecanismul de realizare a emisiunii. 

GALERIE FOTO Peste 2.000 de oameni au participat la un miting politic în Piața Unirii

Va urma apoi o sesiune de prezentări de proiecte în faţa unui juriu format din membrii echipei de producţie a emisiunii, iar proiectele selectate vor fi prezentate ulterior, în cadrul show-ului TV în faţa investitorilor invitaţi. 

Participarea  la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare disponibil pe www.turneuarenaleilor.ro, până la data de 30 ianuarie 2012.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite