American care a sărbătorit Ziua Americii cu mici: „Dacă nu mi-e foame mănânc şi 10”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eric Fields este unul americanii care au sărbătorit Ziua Americii la Surduc. Tânărul este venit în România pentru o tabără de baschet, iar la prânzul de azi a savurat una din bunătăţile româneşti: mititei. Eric a spus că dacă nu-i este foarte foame mănâncăşi 10 mici. În cazul în care este flămând, acesta ajunge şi la 15 bucăţi.

Un grup de aproximativ 50 de americani se află în aceste zile în România. O parte dintre aceştia participă la un proiect de ridicare a unor capele în care oamenii să se întâlnească pentru rugăciuni.

De 4 Iulie militarii americani au ieşit în Mamaia

O astfel de capelă se ridică în localitatea timişeană, Ohaba Lungă, unde americanii vor construi lăcaşul de cult într-o săptămână. Alt grup organizează o tabără de baschet la Surduc, unde sunt aşteptaţi peste 100 de tineri din toată ţara. Toţi americanii şi-au dat ieri întâlnire la Surduc, unde au luat prânzul, bogat în mititei, mâncare de care nu au parte în Statele Unite. Eric Fields are 23 de ani şi aproape doi metri. Eric a venit pentru prima dată în România acum cinci ani şi atunci a mâncat prima dată mici româneşti. „Îmi plac foarte mult. Atunci când nu mi-e foame mănânc 10 mici. Dacă mi-e foame mănânc mai mult”, a spus tânărul de aproape doi metri.

Urmăreşte mâine pe timisoara.adevarul.ro un fororeportaj cu americanii care au sărbătorit Ziua Independeţei în Banat

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite