Alexandru Ştefan a cerut mila judecătorilor: "Am trei copilaşi de crescut. Trebuie să ajung în libertate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţul lui Alexandru Ştefan a încercat să atingă coarda sensibilă a judecătorilor în încercarea de anulare a mandatului de arestare preventivă. În plus, "agresorul-victimă" a spus că este dispus să renunţe la acte, ca dovadă că nu încearcă să plece din ţară.

UPDATE, ORA 11.30

Avocatul lui Alexandru Ştefan a încercat să le demonstreze judecătorilor că acesta e victimă în scandalul de la Deta şi nu agresor. "Audierile în acest caz au durat două zile, lucru anormal. Declaraţiile date de martori sunt foarte ciudate. Există persoane care au oferit detalii foarte ciudate, în sensul că au văzut că pe ţeava presupusului pistol aflat în mâinile lui Alexandru Ştefan se afla un glonţ. Aceiaşi martori nu au văzut că acelaşi presupus agresor era plin de sânge. Cel mai grav este că şi după arestarea lui Alexandru Ştefan, el este încă solicitat la audieri. Asta e dovada că ancheta s-a făcut superficial", a spus avocatul.

Şi Alexandru Ştefan şi-a spus opinia în sala de judecată. "Am trei copii micuţi de crescut. Trebuie să ajung în libertate. Eu nu am vrut să plec din ţară. Pur şi simplu am vrut să le fac paşapoarte copiiilor. Sunt dispus să renunţe la actele mele şi ale micuţilor ca dovadă că nu vreau să plec din ţară. Sunt de acord să mă prezint şi de cinci ori la poliţie, în fiecare zi, ca să arăt că sunt de bună credinţă", a spus Alexandru Ştefan.

Tânărul va afla în această după-amiază verdictul judecătorilor.

UPDATE, ORA 09.00

De la prima oră a dimineţii, rudele lui Alexandru Ştefan au venit în număr mare la Tribunalul Timiş, acolo unde se judecă recursul la mandatul de arestare preventivă pe 29 de zile. Avocaţii susţin că în momentul arestării preventive s-au comis câteva erori legislative. Ei mizează pe faptul că judecătorii vor vedea că Alexandru Ştefan nu prezintă niciun pericol.

VIDEO Răsturnare de situaţie în dosarul taxelor de protecţie din Deta. Alexandru Ştefan, una dintre victime, a fost arestat GALERIE FOTO

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA REŢINEREA LUI ALEXANDRU ŞTEFAN

Alexandru Ştefan a fost arestat săptămâna trecută pentru 29 de zile, după ce poliţiştii au găsit în locuinţa lui două gloanţe şi un încărcător de pistol. Oamenii legii susţin că Alexandru Ştefan a fost unul dintre agresorii de la Deta şi doar întâmplător a fost rănit de fraţii Roman.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce s-a întâmplat în sala de judecată şi dacă avocaţii au avut succes!

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Vreau fiţe, potenţă şi spirit de turmă = vreau Iphone4

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite