Albinele - pericolul public numărul 1 pentru tot mai mulţi timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou roi de albine care şi-a găsit "casă" un copac din zona Lidia a necesitat intervenţia pompierilor şi a apicultorilor. Oamenilor din zonă le-a fost frică de faptul că albinele i-ar putea înţepa pe copii.

EXCLUSIV/ 120 de familii de albine, furate în plină noapte

Unul dintre locatarii unui bloc de pe strada Ştefan Stâncă a observat roiul  într-un copac înalt. A pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului au venit atât pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat", cât şi doi apicultori voluntari. Operaţiunea de îndepărtare a pericolului nu a durat decât 10 minute.

Săptămâna aceasta, pompierii au mai intervenit de două ori în cazuri legate de albine. În primul dintre ele, un fost consilier local de Deta a murit pe acoperişul unei foste cazarme militare. Omul încercase să mute un roi, dar a fost atacat de albine şi a murit pe acoperiş. A fost nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru a coborâ trupul neînsufleţit.

Ex-consilier local găsit mort pe acoperişul unei foste cazarme militare după ce a fost înţepat de albine

Un stup de albine apărut peste noapte într-un copac a speriat timişorenii dintr-un bloc întreg

image

La al doilea caz, mai mulţi oameni de pe strada Musicescu au semnalat prezenţa unui alt de albine într-un copac pe lângă care copiii din zonă obişnuiau să se joace.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite