Agenţii biciclişti au pedalat prin cartierele Steaua, Fratelia şi Dâmboviţa: Probleme cu cei care aruncă seminţe şi consumă băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie cu biciclete prin cartierele Timişoarei
Razie cu biciclete prin cartierele Timişoarei

Comerţul fără autorizaţie şi câinii cu sau fără stăpân - cele mai frecvente probleme semnalate de cetăţeni în cele trei cartiere.

După ce săptămâna trecută poliţiştii locali pe biciclete au fost prezenţi în cartierele Aradului şi Mehala, patrulele s-au deplasat în cartierele Steaua, Fratelia, Dâmboviţa.

Aşa cum s-a stabilit deja încă de la începutul lunii trecute, săptămânal patrulele pe biciclete au acţionat în cartiere pentru a relaţiona cu cetăţenii şi pentru a stabili în teren probleme existente în toate zonele oraşului.

În urma verificărilor la faţa locului s-au constatat probleme legate de circulaţia autovehiculelelor de mare tonaj în zone restricţionate, comerţ fără autorizaţie pe platoul Dâmboviţa, câini fără stăpân în zona Steaua.

Printre problemele semnalate de cetăţeni se află disconfortul creat de grupuri de tineri care consumă alcool şi seminţe în parcurile din zonă, de posesorii de câini de companie care îşi plimba animalele în parcuri şi nu strâng după acestea dejecţiile fiziologice, prezenţa în unele zone a câinilor fără stăpân, copaci care pot prezenta pericol în caz de fenomene meteo extreme.

Problemele semnalate au fost verificate luându-se măsurile pe loc în cazurile în care acest lucru a fost posibil, iar cele care ţin de alte servicii sau direcţii din cadrul Primăriei urmând a fi transmise acestora spre soluţionare.
 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite