A murit primarul comunei timişene Voiteg. Era internat în stare gravă la Timişoara, infectat cu noul coronavirus şi cu comorbidităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Nicolae Marinescu era la al şaselea mandat de primar al comunei Voiteg (judeţul Timiş). Edilul a decedat, luni dimineaţa, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Tudor Marinescu, reales în funcţia de primar al localităţii Voiteg, era internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Edilul s-a infectat cu coronavirusul SARS-Cov-2, însă suferea şi de o boală incurabilă. A fost intubat la ATI, iar luni dimineaţa a decedat.

“Primarul care a fost trup şi suflet pentru Voiteg şi Folea, Tudor Nicolae Marinescu, a plecat astăzi să facă lucruri frumoase într-o lume mai bună. Este o pierdere pentru comunitatea locală, de care avea grijă din 1996, dar şi pentru echipa PSD Timiş, care pierde un coleg şi un prieten. Odihnă veşnică, Dodo! Sincere condoleanţe familiei!”, a transmis organizaţia PSD Timiş, pe pagina oficială de Facebook.
 

În primul mandat de primar, în 1996, Tudor Marinescu era membru PNL, însă la următoarele două alegeri el a fost candidat din partea PSD. 

“Îmi este deosebit de greu să vorbesc la timpul trecut despre un om care întotdeauna a fost alături de mine. Un prieten calm şi blând, cu un spirit al păcii cum rar găsim. Primarul nostru drag Marinescu Tudor Nicolae (1951-2020) a plecat printre ingeri. Durerea e mai presus de cuvinte. Să nu uităm că Dumnezeu îi ia la el tocmai pe cei buni, îi culege din grădina vieţii pe cei care au ajuns să fie suficient de buni pentru a locui alături de El. Noi rămânem cu amintirile şi cu un gol imens în suflet. Era neobosit, muncea pentru noi toti ca sa avem o comuna frumoasa la standarde europene. Muncea pentru noi toti si pentru cei care aveau nevoie de el. Acum 24 de ani, a ales un drum anevoios, gospodărirea unei comunităţi. Nu mulţi sunt cei care se pun pe ei pe locul doi şi se zbat toată ziua pentru interesul comun.
 

Ar fi multe de spus despre omul şi primarul Marinescu (Dodo, cum îl alintau prietenii). Un om de o mare valoare şi cultură.
 

Ansamblul Voitegeană îi multumeşte şi îi datoreaza tot succesul.
 

Şcoala Voiteg îi datorează totul şi noi toţi îi datorăm faptul că trăim în condiţii mai mult decât decente acestui mare om, primarul nostru.
 

Nimic nu va mai fi la fel fără dumneavostră, stimate domnule primar!”, au scris cei care administrează pagina de Facebook Marinescu pentru Voiteg şi Folea.

Marinescu

Tudor Marinescu (1951-2020) FOTO Facebook/Marinescu pentru Voiteg şi Folea

Vă mai recomandăm:

O asistentă din Arad a murit infectată cu COVID-19, după ce a ales să salveze vieţi în prima linie

Veste tristă în fotbalul românesc. A murit antrenorul naţionalei feminine U19, Florin Bugar. Era infectat cu COVID

A murit preotul militar de la Brigada 18 infanterie Banat, internat la Timişoara cu COVID-19. Avea doar 37 de ani
 

A murit avocatul Cătălin Şerban, fostul vicepreşedinte al Curtii de Apel Timisoara. A luat virusul SARS-Cov-2 în concediul din Grecia

Moartea inexplicabilă a medicului de 44 ani infectat cu COVID-19. „Suntem neputicioşi în faţa acestor cazuri“

De ce cocktailul obezitate şi COVID-19 este letal. Specialist: Obezitatea nu doare, dar atacă tot în corp - inimă, ficat, rinichi

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite