Mircea Lucescu, într-un focar de infecţie: Cu câţi jucători a rămas pentru meciul cu Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 75 de ani trăieşte periculos, fiind într-o categorie de risc. Din păcate, în jurul său, apar, zilnic, cazuri noi de coronavirus.

Mircea Lucescu a dus Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor după o pauză de patru ani însă, din păcate, se pare că aventura ucrainenilor se va încheia în această fază.

Trupa pregătită de „Il Luce“ are un singur punct după primele două etape (0-2 acasă cu Juventus şi 2-2 în deplasare cu Ferencvaros) şi merge la Barcelona „ca la tăiere“ pentru partida de miercuri (ora 22.00).

Dinamo Kiev are opt jucători bolnavi de COVID-19, printre care primii doi portari ai echipei! Potrivit Digi Sport, la ultima serie de teste au fost depistaţi şi Oleksandr Karaev, românul Tudor Băluţă, Mykola Shaparenko, Mikkel Duelund şi Georgiy Tsitaishvili. Mai mult, sunt bolnavi şi preparatorul fizic al echipei, medicul, dar şi unul dintre asistenţii lui Mircea Lucescu.

În aceste condiţii, Dinamo Kiev a încropit un lot cu doar 19 jucători pe care îl va deplaasa în Spania, însă doar 13 dintre fotbalişti sunt de la prima echipă. Ceilalţi au fost promovaţi, în disperare de cauză, de la formaţia secundă.

Vestea şi mai gravă e că toţi portarii aflaţi în lot sunt juniori: Ruslan Neshcheret (18 ani), Valentyn Morgun (19 ani) şi Denys Ignatenko (17 ani).

Liga Campionilor, grupa G

Miercuri, ora 22.00

Barcelona - Dinamo Kiev

Ferencvaros - Juventus

Clasament

1. Barcelona 6 puncte

2. Juventus 3p

3. Dinamo Kiev 1p

4. Ferencvaros 1p

*primele două clasate ajung în optimi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite