A început marea împărţeală din Bastion: astăzi se organizează licitaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Termenul până la care firmele care doresc să intre în Bastionul proaspăt renovat s-a încheiat ieri. Astăzi are loc licitaţia, dar firmele nu s-au prea înghesuit.

Imediat după renovarea Bastionului, toată lumea vorbea de aranjamentele care se fac pentru atribuirea cu dedicaţie a spaţiilor. Indiferent că s-au făcut sau nu aceste jocuri de culise, cel puţin la suprafaţă se urmează procedura legală şi se organizează licitaţia. În şedinţa de luna trecută s-a aprobat caietul de sarcini, iar ieri s-a încheiat termenul până la care trebuiau depuse ofertele. „S-a stabilit exact toată procedura. Avem peste 13 spaţii. Destinaţia lor este culturală şi turistică, precum spaţii expoziţionale şi de artă. Comisia de licitaţia va stabili câştigătorii. Contestaţiile se pot depune în 48 de ore”, a spus purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Timiş, Jana Lavrits.

Cultura de la discoteca Zambara

Unul din cei care intră în Bastion fără licitaţie este omul de afaceri Dorin Epure, patronul discotecilor Heaven şi Zambara. Epure a primit spaţiul pentru că avea un contract în derulare în momentul începerii lucrărilor. Destinaţia spaţiului a iscat controverse aprinse pentru că spaţiul funcţionează ca şi „centru de pregătire a tinerilor”, dar în realitate este o discotecă. Şefii de la judeţ au considerat că nu este nicio problemă, astfel că Epure se poate „pregăti” liniştit în Bastion.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite