A fost doborât recordul la campionatul naţional de schimbat roata de rezervă. Viteză incredibilă pentru profesionistul de la vulcanizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bihoreanul Jozsef Kribus este deţinătorul recordului naţional la schimbat roata de rezervă
Bihoreanul Jozsef Kribus este deţinătorul recordului naţional la schimbat roata de rezervă

TyreChallenge este organizat în România anual începând din 2016 şi are o conotaţie internaţionala, el desfăşurându-se în fiecare toamnă în mai multe ţări din Europa.

„Tyre Challenge“, cel mai popular concurs de schimbat roata de rezervă, a ajuns la ediţia a patra în România. Competiţia a fost găzduită de oreşele Timişoara, Oradea, Iaşi, Cluj, Braşov şi Reşiţa. Anul acesta s-au înscris sute de concurenţi în toată ţara, iar în toate oraşele unde s-a ţinut concursul, cronometrările au fost realizate de arbitri de la ACR.

Timpii sunt tot mai buni, pentru că ambiţia de a fi primul şi de a câştiga premiul cel mare la concursul naţional de schimbat roata de rezerva cresc de la an la an. 

Marele câştigător din acest an a fost bihoreanul Jozsef Kribus, care şi-a doborât propriul record naţional. 

El şi-a îmbunătăţit propriul record de acum doi ani cu trei secunde. În 1,06 minute a reuşit schimbarea roţii de rezervă, depăşindu-şi astfel concurenţii.

Pentru performanţa realizată, Jozsef Kribus a primit un set de anvelope Continental.


Kribus lucrează de 25 de ani la vulcanizare. Toată viaţa a fost în mână cu cheia-cruce. În 2017 a câştigat concursul de la Oradea, iar în 2018, la Timişoara, a ieşit pe locul secund. 

Oradeanul Kribus


 

Locul 2 a ocupat Valentin Nicolae Bureta din  Resita (cu timpul de 1,46) şi locul 3 de Ciprian Neagu din Timişoara cu timpul de 1,52. 
 

La fel ca şi anul trecut, cinci concurenţi au reuşit pe plan naţional timpi sub două minute.

Oradeanul Kribus

TyreChallenge este organizat în România anual începând din 2016 de firma germană Delticom OE (Cauciucuridirect.ro), cu sediul în Timişoara, şi are o conotaţie internaţionala, el desfăşurându-se în fiecare toamnă în Germania, Austria, Ungaria, Ucraina, Bosnia-Herţegovina, Slovenia, Croaţia şi Serbia. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite