500 de persoane din întreaga Europă, blocate în Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase avioane cu direcția București au aterizat, în noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timișoara. Din cauza condițiilor meteorologice, cursele spre capitală au fost redirecționate pe aeroportul timișorean. Sute de pasageri au rămas blocați până dimineața.

UPDATE: Pasagerii au plecat, miercuri dimineaţa, spre Bucureşti, după ce condiţiile mateorologice s-au îmbunătăţit.

UPDATE: Cele câteva sute de persoane care şi-au petrecut noaptea la Timişoara ar putea să rămână blocate toată ziua în capitala Banatului! Codul de avertizare meteorologică pentru Aeroportul Otopeni din Bucureşti este valabil până la ora 18:00. "S-ar putea ca condiţiile meteorologice să se amelioreze, până atunci. Deocamdată nu pleacă niciun avion spre Bucureşti". a precizat Nicoleta Trifan, purtător de cuvânt al ATV Timişoara.

Au pornit spre București, dar au rămas blocați în Timișoara. 500 de pasageri ai curselor aeriene din țări precum Germania, Franța, Spania sau Republica Moldova au aterizat la Timișoara, din cauza condițiilor meteorologice din capitală. Reprezentanții aeroportului timișorean spun că "Traian Vuia" este, de altfel, unul de rezervă pentru Aeroportul Internașional Henri Coandă din Otopeni.

Pilotul francez şi copilotul irlandez, anchetaţi pentru incidentul aviatic de la Timişoara
Majoritatea companiilor aeriene au acoperit costurile cazării pasagerilor la hotel pe timp de noapte, astfel încât dimineața, oamenii vor zbura spre capitală cu alte curse, în cazul în care condițiile meteorologice vor permite. Cei care au zburat însă cu curse low cost au fost urcați pe autocare și își continuă drumul spre București.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite