Wizz Air a lansat aplicaţia personalizată pentru iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru clienţii mureşeni ai Wizz Air, în condiţiile în care de pe Aeroportul Transilvania sunt operate 11 zboruri ale companiei maghiare. Compania aeriană low cost lansează aplicaţia gratuită pentru iPhone, destinată clienţilor săi.

La Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş sunt disponibile 11 curse regulate în acest an, o parte dintre ele urmând să fie active din luna aprilie sau mai (Munchen, Frankfurt şi Bologna). Totuşi, rezervări pot fi făcute pe site-ul Wizz încă de pe-acum, pentru oricare din cele 11 curse. În aceste condiţii, mulţi călători ar putea mult mai simplu să-şi organizeze calendarul zborurilor cu ajutorul noii aplicaţii, care simplifică enorm procesul de rezervare.

Suntem foarte încântaţi de noua aplicaţie pentru iPhone, disponibilă gratuit în App Store. Wizz Air permite acum o mai mare mobilitate pasagerilor aflaţi în mişcare, oferindu-le acces la tarifele noastre. Pasagerii pot găsi orarul de zbor Wizz Air într-un mod convenabil şi uşor de folosit, descărcând aplicaţia pe iPhone-urile personale. Serviciile care sporesc confortul pot fi adăugate rezervărilor deja existente direct din aplicaţie iar noile zboruri sunt disponibile pentru rezvervări la cele mai mici tarife, exclusiv membrilor Wizz Discount Club. Cei care nu sunt membri pot deveni şi se pot bucura de discount-urile garantate în timp ce-şi completează rezervarea prin intermediul aplicaţiei. Wizz Air estimează lansarea versiunii pentru Android în luna mai pentru a permite pasagerilor acces la tarifele noastre direct de pe smartphone-uri”, afirmă Zsolt Csernak, Head of Information Technology la Wizz Air.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite