UDMR-ul mureşean se pregăteşte pentru noi alegeri interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureş se pregăteşte pentru adunarea generală judeţeană
Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureş se pregăteşte pentru adunarea generală judeţeană

Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureş se pregăteşte pentru adunarea generală judeţeană, programată pentru data de 21 martie. Adunarea va avea loc întrucât organizaţiile locale, comunale, orăşeneşti şi de circumscripţie au organizat adunările generale de reînnoire a structurilor.

Adunarea generală se constituie din membrii Consiliul Permanent Teritorial al UDMR Mureş, consilierii judeţeni, 27 de delegaţi din partea Consiliul Consulatativ al Tinerilor din judeţul Mureş, alături de delegaţii de circumscripţii (în total 150 de membri), aleşi cu prilejul adunărilor generale din teritoriu.

În cadrul manifestării din 21 martie, va fi prezentat reprezentanţilor Uniunii raportul preşedinţilor de comisii, ulterior fiind ales preşedintele judeţean al CPT. Va avea loc şi validarea noilor membri CRT, respectiv numirea comisiei de supraveghere a regulamentului organizaţiei judeţene, comisiei de etică şi comisiei de cenzori.

Conform regulamentului, are dreptul de a candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene persoana care a fost nominalizată de cel puţin de o adunare generală de circumscripţie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite