Târgu-Mureş:Sfârşit de săptămână încendiar în clubul Avi-Cola!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Optick, Sunleed şi Soundbreeze vor asigura mureşenilor un weekend muzical de excepţie. Atât azi, cât şi mâine, clubul Avi-Cola va fi principalul punct de atracţie pentru amatorii vieţii de noapte din Târgu-Mureş.

Avi-Cola va fi gazda celor mai tari petreceri în acest weekend. Mai întâi de toate, DJ Optick, unul dintre cei mai tari DJ din România, va asigura fondul muzical pentru distracţia din această seară, începând cu ora 23.00. Fanii clubbingului vor avea ocazia să danseze pe ritmurile alese de cel care a câştigat o sumedenie de concursuri de muzică (inclusiv cel pentru „cel mai bun set al unui DJ român” la Ibiza Global Radio în 2009 n.r.). Ca artist, Optick (Bogdan Moldovan n.r.) a încercat în permanenţă să depăşească limitele unui tipar impus de un anume stil din muzică dance. Sound-ul marca Optick este acceptat de radiouri şi în acelaşi timp rupe orice ring de dans, fiind combinaţia perfectă între relaxant şi sălbatic. Un bilet la petrecerea de diseară va costa 15 lei.

Trance în Târgu-Mureş

În cazul în care vreţi să vă asiguraţi un weekend cu totul spectaculos, mâine seară aveţi posibilitatea să dansaţi pe muzică trance, în cadrul petrecerii „Exposure”, ai cărui invitaţi speciali sunt DJ-ii Sunleed şi Soundbreeze.

Party-ul este primul de acest gen organizat în oraşul nostru, profitându-se de faptul că stilul trance atrage tot mai mulţi adepţi. Warm-up-ul va fi asigurat de DJ Poc, de la ora 23.00, urmând ca până la primele ore ale dimineţii distracţia să fie asigurată de „vedetele” serii, Sunleed şi Soundbreeze. Intrarea la petrecere este 15 lei, iar biletele vor putea fi cumpărate numai la intrarea în club. Pentru rezervări sau informaţii adiţionale, clubul Avi-Cola pune la dispoziţia clienţilor numărul de telefon 0745 053.527.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite