Târgu-Mureş:Monodrama „Molloy” pe scena din Bastionul Măcelarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol la Teatru 74
Spectacol la Teatru 74

Actorul Ştefan Roman va urca pe scena Teatrului 74, unde va interpreta rolul principal în spectacolul Molloy, după texte de Samuel Beckett. Piesa va debuta duminică la ora 19.00 şi prezintă povestea unui om simplu, dar cu multe probleme în ceea ce priveşte ralaţiile cu semenii săi.

Spectatorii vor asista la o adevărată lecţie de viaţă din partea personajului teatral. După cum chiar actorul şi scenograful recunoaşte, în opera lui Beckett lumea este lipsită de sens, relaţiile interumane sunt reduse la tensiunile generate de speranţă şi disperare în care conştiinţa de sine devine ea însăşi problematică.

Punctul forte al lui autorului este, fără îndoială, monologul dramatic în care minţile personajelor lui înregistrează comedia şi teroarea spaimelor individuale fără a avea mijloacele de a răspunde la propriile întrebări. Ştefan Roman va oferi astfel o demonstraţie de forţă în ceea ce priveşte viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.

Biletele costă 20 de lei, sau 15 lei cu rezervare (10 lei cu rezervare pentru elevi, studenţi şi pensionari n.r.) de pe site-ul instituţiei, www.teatru74.ro. Casa de bilete a teatrului va fi deschisă începând cu ora 18.00, iar rezervările vor trebui să fie onorate cu cel târziu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite