Târgu-Mureş: Programul de azi al Festivalului "Studio"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii iubitori de teatru sunt aşteptaţi şi astăzi la Universitatea de de Artă Teatrală pentru a viziona mai multe spectacole în care joacă studenţii la actorie de la universităţile de profil ţară, invitate la Festivalul "Studio". Adevărul de Seară vă prezintă programul zilei de vineri a festivalului.

Mureşenii care au vizionat aseară spectacolul "Şobolanii" de G. Hauptmann, în care au jucat studenţii la actorie, secţia maghiară de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca vor putea discuta şi împărtăşi impresii despre acesta astăzi de la ora 10.00 în Foaierul sălii "Studio" din cadrul U.A.T.

De la ora 11.00 este programat spectacolul "Nişte fete" de Neil LaBute, pus în scenă de studenţii Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, pentru ca mai apoi, tot în foaier să aibă loc discuţii pe baza spectacolului, moderate de Raluca Blaga, secretarul literar al Teatrului "Studio".

Spectacolele vor continua de la ora 17.00, când publicul este aşteptat să vizioneze "Scaunele" după Eugen Ionescu, pus în scenă de studenţii Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu. Discuţiile de după spectacol vor fi moderate de conf.univ.dr. Alina Nelega.

Ultimul spectacol al serii, "Mărturiile unui ucigaş de femei" Békeffy István, jucat de studenţii secţiei maghiare a U.A.T. este programat pentru ora 21.00. 


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite