Târgu-Mureş: Plantare de arbori în cartierul Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii din cartierului Unirii sunt aşteptaţi mâine de la ora 10.00 la o acţiune de înfrumuseţare a zonei în care locuiesc. Evenimentul face parte din campania „Natura aprope de noi”, demarată de primărie, prin care se urmăreşte extinderea spaţiului verde din oraş.

Practic, mureşenii care vor participa la acţiune vor planta arbori, arbuşti, gard viu şi vor întreţine spaţiile verzi deja existente din cartierul lor. Prima acţiune de acest fel a avut loc săptămâna trecută  în zona complexului Dacia, dar municipalitatea urmăreşte extinderea ei în toate cartierele din oraş.

„Mesajul meu către cetăţeni este să se implice şi să ni se alăture. Nimeni nu va veni să facă treabă în locul nostru. În campania „Natura aproape de noi”, administraţia oraşului alături de cetăţeni va reuşi să planteze peste 500 de arbori, peste 2500 de arbuşti şi peste 3000 de metri liniari de gard viu”, a precizat primarul Dorin Florea.

Acţiunea de plantare în cartierul Unirii va avea loc pe străzile Bărăganului, Petru Maior şi Gh. Pop de Băşeşti. Participanţii sunt rugaţi să vină echipaţi corespunzător şi să-şi aducă uneltele de grădinărit. În cartirul Unirii vor plantaţi mâine  26 de arbori, 79 de arbuşti şi 178 metri liniari de gard viu.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite