Târgu-Mureş: La mulţi ani SMURD!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Servicului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare- SMURD aniversează astăzi 20 de ani de la înfiinţare. Momentul festiva a fost marcat printr-o paradă a tuturor unităţilor SMURD din ţară, precum şi a tehnicii folosite de acestea.

Sărbătoare mare pentru toţi angajaţii celor 34 de unităţi SMURD din ţară, care s-au adunat astăzi la Târgu-Mureş pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la înfinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare. 

După alocuţiunile rostite de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, ministrului Sănătăţii Cseke Attila şi a subsecretarului de stat din cadrul Ministerului Sănătăţi, Raed Arafat, echipajele SMURD au pornit într-o paradă prin faţa mureşenilor adunaţi în Piaţa Trandafirilor.

După parada echipajelor a urmat cea a tehnicii folosite la intervenţii. Au fost prezentate autospecialele pentru intervenţii, achiziţionate prin Programul Operaţional Regional sau cu ajutorul diferitelor sponsorizări. Pe lângă ambulanţe şi maşini de intervenţie, la parada a fost prezent şi elicopterul SMURD care a survolat piaţa.

Diseară, invitaţii vor participa la "Gala SMURD- 20 de ani de viaţă", unde vor fi decernate distincţii persoanelor cheie, ce au contribuit în aceşti 20 de ani la constituirea acestui serviciu. La finalul Galei va avea loc un recital susţinut de Johnny Răducanu şi Teodora Enache% Band.

Prima unitate SMURD a luat fiinta acum 20 de ani la Târgu-Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite