Tânăr ales cu dosar penal pentru vânzare ilegală de petarde şi artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele şi artificiile au fost confiscate de poliţişti
Petardele şi artificiile au fost confiscate de poliţişti

Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a determinat pe poliţiştii mureşeni să înteţească verificările pentru depistarea comercianţilor ilegali de artificii şi petarde. Iar controalele acestora sunt încununate cu succes.

În urma controalelor efectuate în ultimele zile a fost prins un tânăr de 21 de ani, din localitatea mureşeană Fărăgău, care avea într-o geantă de voiaj aproximativ 4.700 de petarde, artificii, aruncătoare de foc şi multe alte obiecte artizanale de acest tip. Băiatul a fost prins în gara din Reghin şi a fost dus imediat la secţie.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru efectuarea de operaţiuni ilegale cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Sancţiunea pentru încălcarea normelor legale în acest sens este închisoarea de la 3 luni la un an.

Poliţiştii îi atenţionează pe mureşeni să nu cumpere artificii şi petarde decât de la comercianţii autorizaţi, deoarece altfel riscă să se expună pericolelor de accidentare în urma folosirii lor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite