Şi în acest an Teatrul Naţional Târgu Mureş se alătură campaniei „Artişti pentru artişti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania "Artişti pentru artişti" se desfăşăoară anual şi are ca scop sprijinirea artiştilor în vârstă
Campania "Artişti pentru artişti" se desfăşăoară anual şi are ca scop sprijinirea artiştilor în vârstă

Încasările strânse în urma a două spectacole ale celor două companii ale Teatrului târgumureşean, română şi maghiară, vor merge către artiştii români vârstnici, aflaţi într-o situaţie mai puţin fericită.

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” a fost iniţiata în anul 2002 „cu scopul sensibilizarii opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toata ţara”, se arată pe site-ul UNITER.

Campania se desfăşoară în perioada martie-aprilie a fiecărui an, în preajma  Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie).

Şi în acest an Teatrul Naţional Târgu Mureş se alătură Campaniei cu două spectacole: Avanpremiera Steaua fără nume de Mihail Sebastian, regia Erwin Şimşensohn, programată în data de 26 martie, ora 19.00, Sala Mare; Avanpremieră Tartuffe de Molière, în regia lui Kerestes Attila, în data de 24 aprilie, ora 19.00, Sala Mare;

Preţul unui bilet este de 8 lei, banii încasaţi urmând să fie donaţi în contul Campaniei Naţionale Artiştii pentru Artişti.

„Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor!”, se precizează într-un comunicat al Teatrului Naţional Târgu Mureş.
 
Citiţi şi
Actori, cântăreţi şi artişti renumiţi, absolvenţi la U.A.T. Târgu-Mureş

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite