Rezistența fizică se testează în centru! Campionatul Național de Duatlon, la Târgu-Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră, Târgu-Mureșul va găzdui Campionatul Național de Duatlon în inima orașului. Evenimentul este organizat de organizat de Federaţia Română de Triatlon împreună cu clubul sportiv Master & Bikes şi Primăria oraşului.

Competiţia se va derula conform standardelor internaţionale, iar la ea vor participa sportivi profesionişti din toată ţara şi sportivi amatori, campionii naţionali desemnându-se la următoarele categorii (atât masculin, cât şi feminin): sportivi legitimaţi cu vârste peste 20 de ani, juniori (17-19 ani), copii (10-13 ani) şi  amatori (20-29 de ani, 30-39 de ani, peste 40 de ani). Pe traseu vor exista mai multe puncte de control şi revitalizare, în care concurenţii vor avea la dispoziţie apă, sucuri, energizante şi fructe.

La final cei mai buni vor fi premiaţi, iar zona de concurs va fi ecologizată. Competiția se va desfășura conforma standardelor internaționale și la ea vor putea participa sportivi profesioniști și sportivi amatori. Organizatorii permit și partiparea în regim de ștafetă, în echipă de câte două persoane.

Traficul din centrul orașului va fi închis pe toată durata concursului (piața Trandafirilor – str. Bolyai – Str. Ion Creangă). Există și un site oficial al competiției: http://roduathlon.blog.hu/


Distanța olimpică pentru categoria Elite este 10 km alergare și 40 km ciclism. Amatorii vor alerga 5 km și vor pedala 20 km și încă 2,5 km de alergare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite