Revelion spectaculos la Sovata sau Sighișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensiunile şi hotelurile mureşene îşi aşteaptă petrecăreţii la masa de Revelion
Pensiunile şi hotelurile mureşene îşi aşteaptă petrecăreţii la masa de Revelion

Mureșenii se pregătesc deja de cumpăna dintre ani, iar ofertele de sezon nu lipsesc. Localnicii pot opta pentru un sejur de vis în stațiunea Sovata, unde, dacă vremea le va permite, vor putea să și schieze.

Nu trebuie uitată nici Cetatea Sighișoarei, unde hotelierii au pregătit oferte care mai de care mai spectaculoase pentru turiștii care aleg să treacă în 2012 cuprinși de izul medieval al cetății. O altă opțiune pentru cei ce doresc să-și petreacă Revelionul departe de casă îl reprezintă cabanele turistice. De fapt acestea sunt cele mai căutate, în special de tineri. Practic, cu 1.000-1.500 de euro, grupuri de câte 20-30 de mureșeni închiriază toate cabanele din zona Răstolița-Deda-Lunca Bradului, și se bucură de câteva zile speciale, departe de tumultul urban al Târgu-Mureșului.

La Sovata, oferta de Revelion cea mai atrăgătoare cuprinde acces la spa, jacuzzi, masă festivă în noaptea dintre ani și participare la Balul Anului Nou, din prima zi a lui 2012. Cea mai ieftină ofertă la Hotelul Danubius, pentru un sejur de trei zile cu demipensiune, costă 1.350 de lei de persoană, în timp ce oferta cu pensiune completă, pentru opt zile, îi va costa pe turiști 21.000 de lei de persoană.

La Sighișoara, unde o mare parte din turiști provin din străinătate, prețurile sunt calculate în euro. Astfel, ofertele variază între 80 și 150 de euro pe noapte la hotelurile de trei stele, numai în noaptea de Revelion, cu servicii complete: trei mese, inclusiv masa festivă, vizitarea atracțiilor turistice, plus petrecere cu artificii. Există și hoteluri care au pregătit oferte turistice pe mai multe zile. În aceste condiții, cu 330 de euro de persoană, la hotelul de patru stele Cavaler turiștii vor avea parte de trei zile și patru nopți de cazare cu pensiune completă, bal mascat în noaptea de Revelion și un grandios foc de artificii la miezul nopții, pe 31 decembrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite