Întăriri pentru FCM în lupta pentru promovarea în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM-ul speră să revină în prima ligă după realizarea ultimelor transferuri
FCM-ul speră să revină în prima ligă după realizarea ultimelor transferuri

Lotul echipei FCM Târgu-Mureş s-a îmbogăţit, începând de ieri, cu alte trei noutăţi, întăriri ce vor ajuta echipa să-şi atingă obiectivul - acela de a reveni în prima divizie a fotbalului românesc. Este vorba despre jucătorii Andrei Peteleu, George Cristian Ganea şi Costinel Gugu.

Andrei Peteleu este un fundaş dreapta, în vârstă de 20 de ani, care a evoluat la Gloria Bistriţa. Peteleu a venit la FCM Târgu-Mureş liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia bistriţeană. Acesta a evoluat în 16 meciuri în prima parte a campionatului Ligii 1, în 14 dintre ele integralist. Peteleu are şi o prezenţă în tricoul echipei naţionale a României, Under 19.

George Cristian Ganea are 20 de ani şi poate evolua fundaş stânga sau mijlocaş stânga. Este un produs al Şcolii de Fotbal Inter Viişoara, dar a plecat de mai mulţi ani în Spania. Aici a evoluat la formaţia secundă a celor de la RCD Mallorca, din Segunda B, fiind împrumutat apoi la echipa CD Santanyi, din Tercera Division. Ganea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei din Insulele Baleare, reuşind să înscrie în sezonul trecut 17 goluri. În prima parte a acestui sezon, în cele 14 partide disputate a înscris 4 goluri.

Costinel Gugu revine la FCM Târgu-Mureş, după împrumuturile la formaţiile U Cluj şi CS Turnu-Severin. Gugu a evoluat pentru FCM în sezonul 2011-2012, al Ligii 1.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite