Gestul unui medic din Târgu-Mureş după mesajul „deputatului-mitralieră”: Dau salariul înapoi pentru oamenii care contează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un medic din Târgu-Mureş s-a alăturat celor care au reacţionat la postarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu prin care cerea banii din salariile majorate înapoi în urma condamnării lui Liviu Dragnea, invitând medicii să plece din ţară.

Medicul Mihai Badea de la Clinica de Dermatologie Mureş a reacţionat după mesajul politicianului şi nu doar că a transmis la rândul său un mesaj, dar şi-a donat salariul, la care a adăugat bani din propriul buzunar.

El a făcut o donaţie de 10.000 de lei pentru copiii cu probleme renale.

Medicul a transmis mesajul următor: „Dau salariul “înapoi’’ şi ceva în plus…pentru oamenii care contează! Din ţară nu plec! Pentru copiii care suferă de insuficienţă renală cronică!”

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu şi-a vărsat năduful pe medici, profesori şi fermieri. „Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi 24. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite