Fundaş sârb transferat de FCM pentru promovarea în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zarkovic (în albastru) va juca pentru FCM Târgu-Mureş
Zarkovic (în albastru) va juca pentru FCM Târgu-Mureş

FCM-ul se întăreşte în continuare în vederea luptei pentru promovarea în prima ligă. După ce a adus jucători chiar şi de la fosta campioană, Oţelul Galaţi, echipa mureşeană şi-a ”tras” un fundaş de valoare, din spaţiul ex-iugoslav.

Fundaşul central sârb Dragan Zarkovic, în vârstă de 26 de ani, este noul jucător al formaţiei FCM Târgu-Mureş. Zarkovic a venit la FCM liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la formaţia sârbă FK Napredak Simicevo, iar de-a lungul carierei a mai îmbrăcat tricourile formaţiilor Graficar Belgrad, BSK Borca, Shahrdari Tabriz (Iran), Hajduk Kula şi Novi Pazar.

În pauza competiţională, FCM-ul a perfectat mai multe transferuri, între care amintim revenirea la echipă a lui Mihai Stere. Acesta se întoarce la clubul la care a evoluat între anii 2008-2011 şi alături de care a reuşit promovarea în Liga 1, în vara anului 2010. În plus, după ce atacantul Victoraş Astafei a fost transferat de Oţelul Galaţi, FCM-ul a transferat, sub formă de împrumut, doi jucători ai fostei campioane a României. Este vorba de atacantul sârb Bratislav Punosevac şi fundaşul stânga Sorin Cucu. Ambii au fost împrumutaţi până în vară de la Oţelul, iar alături de ei se speră obţinerea promovării în Liga 1. În plus, Andrei Sebastian Zăgrean, un atacant în vârstă de 26 de ani, născut la Alba Iulia, a fost adus şi el la echipa mureşeană.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite