Fotbal: Misiune dificilă pentru FCM Târgu-Mureş în etapa a doua din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a II-a a Ligii I de fotbal, FCM Târgu-Mureş va întâlni, diseară, în deplasare, pe FC Vaslui. Confruntarea va începe la ora 20.30 şi va fi transmisă, în direct, de Digi Sport. Rezultatul final şi reacţii după meci puteţi citi pe site-ul www.adevarul.ro.

După debutul cu stângul din prima etapă a Ligii I, atunci când FCM Târgu-Mureş a fost învinsă, pe propriul teren, cu 0-1, de FC Braşov, gruparea pregătită de Adrian Falub va avea o misiune extrem de dificilă.

Mureşenii se deplasează în această seară pe terenul celor de la FC Vaslui, o echipă care este pe primul loc la capitolul investiţii făcute în pauza de vară. Pe lângă antrenorul „galactic", care a antrenat la Real Madrid, spaniolul Lopez Caro (47 de ani), patronul Adrian Porumboiu a investit şi în lotul de jucători.

Astfel, la FC Vaslui au ajuns jucători cu mare experienţă, precum Daniel Pancu sau Rodolfo Bodipo, ultimul achiziţionat chiar de la formaţia spaniolă Deportivo La Coruna. Obiectivul vasluienilor pentru acest sezon este câştigarea campionatului, însă formaţia lui Lopez Caro a debutat, ca şi FCM Târgu-Mureş, cu o înfrângere în noul sezon, Rapid învingându-i cu 2-0 pe moldoveni.

Chiar şi la casele de pariuri, FC Vaslui este mare favorită, având o cotă de doar 1,25 la victorie, un egal are cota de 4,50 în timp ce un succes al mureşenilor este puţin probabil conform pariorilor, având o cotă uriaşă, de 11,50.

image

Absenţi de ambele părţi

Pe lângă atacantul hondurian Carlo Costly şi portarul Dusan Kuciak, care nu au revenit încă la echipă, vasluienii nu se pot baza pentru duelul din această seară nici pe fundaşul Jivko Milanov. De partea cealaltă, antrenorul mureşenilor, Adrian Falub, nu poate conta diseară pe fundaşii Szilagyi Lorand şi Casian Miclăuş, ambii accidentaţi.

Confruntarea din această seară, dintre FC Vaslui şi FCM Târgu-Mureş, reprezintă o premieră absolută în istoria meciurilor din Liga I.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, în compania unui adversar redutabil. FC Vaslui luptă cu şanse reale la câştigarea campionatului şi sunt convins că cei de acolo vor face tot posibilul pentru a da uitării înfrângerea din Giuleşti.

Noi vom încerca să ne prezentăm cât mai bine şi, de ce nu, să producem surpriza. Chiar dacă plecăm cu şansa a doua, nu ne vom da bătuţi şi vom face tot posibilul pentru a obţine un rezultat pozitiv", a declarat antrenorul echipei FCM Târgu-Mureş, Adrian Falub.

De partea cealaltă, spaniolul Lopez Caro a precizat: „Trebuie să eliminăm greşelile pe care le-am comis cu Rapid şi să facem o partidă mult mai bună cu Târgu-Mureş. Vom întâlni un adversar incomod, care ne va pune mari probleme, dar noi avem doar varianta victoriei. Orice alt rezultat reprezintă un eşec pentru noi".

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite