Florin Buicu este noul secretar al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Buicu este noul secretar al Comisiei de Sănătate
Florin Buicu este noul secretar al Comisiei de Sănătate

Deputatul mureşean Florin Buicu a fost numit în funcţia de secretar al Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor. Acesta a mai ocupat o funcţie importantă în stat, şi anume aceea de consilier personal al lui Victor Ponta, în perioada în care premierul a ocupat funcţia de ministru interimar al Sănătăţii.

Florin Buicu ocupă funcţia de cancelar al Senatului UMF şi a fost un aprig susţinător al lui Raed Arafat la începutul acestui an, când preşedintele Traian Băsescu l-a demis pe creatorul SMURD-ului din funcţia de subsecretar de stat. În plus, după desfiinţarea Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş, Buicu a creat o petiţie împotriva acestei decizii, care a atras 80.000 de semnatari pe Facebook.

Din 2002 până în 2004, acesta a deţinut funcţia de director general al Spitalului Municipal Sighişoara, pentru ca apoi să ocupe poziţia de director administrativ al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. În 2006 a candidat pentru funcţia de director general administrativ al UMF Târgu-Mureş, funcţie pe care a îndeplinit-o până în 2009, an în care a acceptat şefia Direcţiei de Sănătate Publică Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite