FCM Târgu-Mureş se va reuni la data de 6 ianuarie 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal FC Municipal Târgu Mureş va pleca în cantonament în Antalya în a doua parte a lunii ianuarie, unde va sta circa trei săptămâni.

Potrivit unui comunicat transmis luni seară de club, jucătorii şi staff-ul tehnic de la FCM Târgu Mureş au intrat în vacanţă, iar reunirea lotului, în vederea cantonamentului de iarnă, este programată pe data de 6 ianuarie 2011.

"Pe 6-7 ianuarie va avea loc vizita medicală, iar în perioada 8-18 ianuarie, formaţia se va pregăti la Târgu Mureş. Pe 21 ianuarie echipa va pleca într-un stagiu de pregătire de aproximativ trei săptămâni în Antalya, Turcia.

În această perioadă se vor disputa mai multe jocuri amicale, după cum urmează: în 24, 27 şi 30 ianuarie, 2, 5 şi 9 februarie. Adversarii vor fi stabiliţi în perioada următoare", se arată în comunicat, care adaugă că revenirea la Târgu Mureş este planificată pentru data de 10 februarie.

Conform programării, etapa a XIX-a, prima a noului an, se va disputa pe data de 18 februarie, când FCM va juca acasă cu FC Vaslui.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Municipal Târgu Mureş, Nucu Man, a declarat, pentru corespondentul ProSport, că sursa de finanţare pentru cantonamentul din Antalya este bugetul clubului, "care este alimentat din mai multe surse - diverşi sponsori şi alocaţii bugetare conform hotărârilor de Consiliu Local".

"Sunt cheltuieli obligatorii cu clubul de fotbal, pentru cantonamentul din Antalya avem oferte la 65 de euro de persoană (pe noapte - n.r.). N-am stabilit exact lotul care va pleca, antrenorul decide. Sunt mişcări referitoare la efectiv, componenţa lotului, jucători care pleacă, alţii care vin", a spus Nucu Man.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite