Fanii FCM-ului adună cadouri pentru copiii instituţionalizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii FCM-ului adună bani şi bunuri pentru copiii instituţionalizaţi
Suporterii FCM-ului adună bani şi bunuri pentru copiii instituţionalizaţi

Asociaţia Suporterilor FCM Târgu-Mureş îi invită pe toţi cei cu inima mare să susţină campania de donaţii pentru copiii nevoiaşi, demarată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Începând de astăzi şi până în data de 20 decembrie, inclusiv, între orele  9.00 şi 17.00, la Stadionul Trans-Sil (în zona vestiarelor de la terenul sintetic), toţi cei care doresc să sprijine campania, intitulată sugestiv ”De Crăciun să fim mai buni”, pot face o donaţie constând în haine, jucării sau dulciuri, obiecte şi produse care vor ajunge la copiii instituţionalizaţi din centrele situate pe străzile Turnu Roşu, Slatina şi Branului, din Târgu-Mureş.

În aceste centre sunt îngrijiţi în acest moment 48 de copii, băieţi şi fete, cu vârsta cuprinsă  între 3 – 18 ani. Membrii Asociaţiei Suporterilor FCM Târgu-Mureş vor contribui la această campanie, pe lângă obiectele donate, şi cu banii de cotizaţie, sumele urmând să fie folosite la cumpărarea de dulciuri şi fructe pentru aceşti copii.

Vinerea viitoare, reprezentanţii Asociaţiei, alături de componenţi ai lotului şi reprezentanţi ai conducerii clubului mureşean, vor duce toate obiectele strânse în această campanie la cele trei centre, pentru a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor, în pragul sărbătorilor de iarnă.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite