Dacă băieții n-au putut, reușesc fetele. Nova Vita bate Rapidul și trece pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O nouă victorie pentru Nova Vita
O nouă victorie pentru Nova Vita

BC Nova Vita Târgu-Mureş este liderul interimar al Diviziei A de baschet feminin. Baschetbalistele au reușit ceea ce fotbaliștii de la FCM nu au putut nicicum: să bată Rapidul.

Fetele au câștigat aseară în capitală, cu 64-48 (17-11, 16-4, 16-16, 15-17) în faţa lui Rapid Bucureşti, într-o partidă din etapa a VIII-a a sezonului regulat al Diviziei A de baschet feminin.
   
Mureşencele au controlat întâlnirea de la început, chiar dacă nu au putut alinia cea mai bună formulă posibilă. Ashlee Roberson este în recuperare, Cherrise Graham a ieşit accidentată iar Keila Beachem a evoluat puţin, fiind menajată pentru confruntarea cu Sfântu Gheorghe.
   
Am avut probleme cu unele jucătoare, dar toată lumea s-a comportat profesionist. Antrenorul a putut rula aproape întregul lot. Mă bucură mult acest succes şi aştept să continuăm pe aceeaşi linie. Urmează partida de acasă cu Sfântu Gheorghe pe care trebuie neapărat s-o câştigăm. Sper că târgumureşenii vor veni să vadă ce echipă au”, a afirmat după meci preşedintele Doru Borşan.

BC Nova Vita a obţinut, astfel, a şaptea victorie şi ocupă, momentan, primul loc în clasament, acumulând 15 puncte. În cadrul rundei a noua, BC Nova Vita va înfrunta sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, pe BC Sepsi Sfântu Gheorghe.
   


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite