Clipe de groază! Şi-a strivit capul într-un aparat de ştanţat cartoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 33 de ani, care a fost ucis de o maşină de ştanţat cartoane. Muncitorul a pornit el însuşi aparatul, iar groaznica scenă s-a perecut chiar sub ochii soţiei sale.

Acum câteva ore, un muncitor de la fabrica de confecţionat cartoane a murit, strivit de un aparat. Din neatenţie, muncitorul a pornit aparatul de ştanţat, care i-a strivit imediat capul. Totul s-a întâmplat în faţa soţiei, care a asistat neputincioasă la scena de groază. Deşi au chemat imediat SMURD-ul, medicii nu au mai putut face nimic. Bărbatul a murit în timp ce echipa de intervenţie îi făcea resuscitarea. 

"La faţa locului am găsit un pacient decedat, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu substanţă cerebrală în plagă, am încercat să îl reanimăm, dar nu s-a mai putut face nimic. Leziunile erau prea grave", a spus dr. Maria Salanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au deschis o anchetă. Ei vor să afle dacă a fost neglijenţă sau presa a fost pronită de către altă persoană. „Accidentul s-a soldat cu un deces al unui angajat care aparţinea unei societăţi care desfăşoară activitatea într-un spaţi închiriat de ILEFOR. I-a fost prins capul la o presă, i-a fost zdrobit", a precizat Andrei Mureşan , şeful ITM Mureş
 
Inspectorii ITM verifică acum dacă muncitorul era angajat legal şi dacă au fost respectate normele de protecţia muncii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite