Ciprian Dobre: ”Judeţul Mureş va începe un nou capitol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre a transmis un mesaj alegătorilor, prin care le promite că-și va duce la capăt promisiunile electorale.

Acesta începe prin a anunța faptul că odată cu alegerile din ”10 iunie am încheiat o etapă importantă a vieţii noastre, iar cei pe care i-aţi ales au datoria de a confirma încrederea şi aşteptările dumneavoastră”.

Dobre le transmite mureșenilor că pentru județ va începe, odată cu alegerea lui în funcția de președinte al CJ, un nou capitol: ”Acum, trebuie să regăsim în noi puterea de a merge mai departe, puterea de spune lucrurilor pe nume şi de a privi adevărul în faţă. Judeţul Mureş va începe un nou capitol şi, odată cu el, vom începe cu toţii un nou capitol. Aşa cum am mai spus, dumneavoastră trebuie să hotărâţi cum va arăta judeţul nostru peste 10, 15 şi 20 de ani. De aceea, vreau ca proiectul cu care am venit în faţa Dumneavoastră să devină, prin consultarea publică, proiectul mureşenilor pentru Mureş. Vreau să hotărâm împreună ceea ce avem de făcut pentru noi şi pentru viitorul copiilor noştri”.

În final, preșdintele CJ anunță că ”încrederea pe care mi-aţi acordat-o prin votul Dumneavoastră mă onorează şi mă obligă să dau curs acestui parteneriat pe care împreună l-am adoptat odată cu alegerile locale din 10 iunie. Suntem diferiţi, dar avem aceleaşi drepturi şi obligaţii faţă de oamenii în mijlocul cărora trăim. Încrederea dumneavoastră, a tuturor, reprezintă mandatul meu de Preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş”.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite