Atenție, mureșeni! Se fură în mijloacele de transport în comun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoții acționează în autobuzele aglomerate
Hoții acționează în autobuzele aglomerate

Polițiștii mureșeni le atrag atenția localnicilor cu privire la faptul că hoții de buzunare au început să acționeze în mijloacele de transport în comun din oraș, profitând de faptul că, odată început anul școlar, aglomerația din autobuze și maxi-taxi-uri și neatenția călătorilor fac posibilă activitatea infracțională.

Ieri, în jurul orei 12.10, o patrulă de siguranţă publică s-a deplasat în zona staţiei de autobuz de la Policlinica II, situată pe bulevardul 1 Decembrie 1918, unde un necunoscut a sustras un portofel cu bani din poşeta unei femei.

Polițiștii au reținut persoana care a comis furtul și stabilind identitatea acesteia -L.V., de 42 ani din comuna Breaslovăţu, judeţul Olt– fiind recuparat şi portmoneul în care se aflau 450 lei şi documentele personale ale victimei.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore în arestul I.P.J. Mureş, întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


Polițiștii atrag atenția localnicilor că hoţii sunt foarte atenţi atunci când îşi aleg victimele. Aceştia au grijă să acţioneze în autobuze şi maxi taxi-uri aglomerate, astfel încât călătorii să nu remarce acţiunile tâlharilor. În plus, dacă mureşenii au bagaje şi îşi ţin portofelul într-unul din buzunarele din spatele pantalonilor, aceştia vor intra cu siguranţă în vizorul hoţilor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite