Aproximativ 1.200 de mureşeni au rămas fără apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
6078 de rucăreni au apă curentă
6078 de rucăreni au apă curentă

Aproximativ 1.200 de persoane din municipiul Târgu Mureş au rămas fără apă potabilă, după ce compania Aquaserv a decis sistarea acestui serviciu către trei asociaţii de proprietari din oraş a căror datorii depăşesc 90.000 de lei.

Companiei Aquaserv, aceasta a decis  sistarea furnizării apei potabile către trei asociaţii de proprietari, ca urmare a datoriilor extrem de mari acumulate de acestea şi a nerespectării înţelegerilor de eşalonare a datoriilor, semnate cu Aquaserv.

"Datoriile cumulate ale asociaţiilor către care se sistează furnizarea apei potabile sunt de peste 90.000 de lei. Această decizie, deosebit de neplăcută, a fost luată după ce au fost parcurse toate etapele legale, în încercarea de a recupera datoriile scadente pe care cele trei asociaţii de proprietari le aveau către Aquaserv. Din cauza faptului că aceste asociaţii nu au respectat eşalonările semnate în urma somărilor primite, suntem nevoiţi să recurgem la măsura extremă, dar în deplină conformitate cu legislaţia existentă în domeniu, de sistare a apei potabile", se arată într-un comunicat al Aquaserv.

Potrivit sursei citate, asociaţiile care nu mai au apă potabilă sunt de pe străzile Bărăganului, Ion Mihuţ, Iosif Hodoş, Rovinari şi Cisnădiei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite