Apariție-șoc la un fast-food. Un bărbat și-a comandat de mâncare relaxat, având un piton uriaș încolăcit de gât VIDEO

0
Publicat:

Clienții unui fast-food din Târgu Mureș au rămas cu gura căscată când în local a intrat, relaxat, un bărbat având încolăcit după gât un piton uriaș. Cei mai curajoși s-au grăbit să filmeze momentul cu telefoanele, în timp ce alții nu s-au apropiat de apariția-șoc.

Reptila de companie, un piton albinos, a venit împreună cu stăpînul său la McDonalds. Proprietarul șarpelui nu a fost impresionat deloc de rumoarea pe care a creat-o în jur, comandând liniștit ceva de mâncare, scrie click.ro.

În acest timp, angajata localului care a preluat comanda, nu doar că era uimită, ci părea și speriată. Oamenii s-au calmat rapid după ce a devenit clar că reptila nu este agresivă. Imaginile cu cei doi au devenit virale pe internet.

Citește continuarea pe click.ro

Șarpe exotic, găsit de trecători pe o stradă din Baia Mare, lângă platforma de gunoi

Un șarpe exotic a fost văzut pe 31 martie, pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Trecătorii care au dat de reptilă au sunat îngroziți la 112. Poliția animalelor din cadrul Poliței Maramureș a fost anunțată, de asemenea.

La fața locului au ajuns un echipaj de poliție, dar și dar și reprezentanți de la Mediu și Poliția Locală Baia Mare. Concluzia a fost că șarpele era mort și că era vorba despre un piton regal. Leșul a fost ridicat și va fi trimis la Muzeul Antipa din București pentru studiu educațional, scrie Ziarul de Maramureș.

Nimeni nu știe cum a ajuns reptila lângă containerul de gunoi, sau cui a aparținut. Cel mai probabil, a fost animal de companie pentru cineva. 

Pitonul-bilă se încolăcește în formă de minge

Un caz similar a fost inregistrat anul trecut în județul Bihor, când un piton a fost găsit lângă o platformă de gunoi.

Pitonul regal sau „pitonul-bilă” este o specie neveninoasă de pitoni răspândită în Africa. Este cel mai mic piton african și este popular în comerțul cu animale, în mare măsură datorită temperamentului său docil.

Numele de „Piton-bilă” se referă la tendința animalului de a se încolăci în formă de minge atunci când este stresat sau speriat, protejând capul în centru, scrie Wikipedia.

Numele „Pitonul regal” (în latină regius), se bazează pe povestea în care Cleopatra purta șarpele în jurul încheieturii mâinii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite