Băiețel de cinci ani, mușcat și târât într-o piscină de către un piton. Copilul a supraviețuit

0
Publicat:

Un băieţel australian, în vârstă de doar cinci ani, a supravieţuit după ce a fost muşcat şi târât într-o piscină de un piton lung cât un autoturism, informează AFP.

Pitonul a atacat copilul de cinci ani
Pitonul a atacat copilul de cinci ani

Micuţul Beau se juca lângă o piscină din zona Byron Bay, când un piton lung de de trei metri a ieșit din vegetația din apropiere și l-a atacat, a povestit tatăl său, Ben Blake, pentru Nine Radio: „Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, însă a fost Beau".

Pitonul l-a muşcat pe copil, după care s-a înfăşurat în jurul unui picior al acestuia și l-a făcut pe cel mic să cadă cu el în apă.

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a venit în ajutor, plonjând în piscină pentru a-l scoate pe micuţ din apă, cu şarpele încă încolăcit.

Ben Blake a desprins apoi pitonul: „Nu sunt un băieţel, l-am eliberat în 15-20 de secunde", a povestit el.

Băiețelul urmează un tratament

Deşi pitonii nu sunt veninoşi, băieţelul de cinci ani primeşte tratament pentru a preveni infectarea muşcăturii.

După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine", a povestit tatăl său.

Blake a adăugat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular, aflat la opt ore de condus la nord de Sydney.

Aceasta este Australia. Sunt peste tot", a explicat el cu privire la şerpi, adăugând că pitonul a fost eliberat, întorcându-se în vegetaţie.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite