Zeci de gospodării din Târgu Jiu şi Bâlteni, inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din gospodării
Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din gospodării

Jiul s-a revărsat şi a inundat zeci de gospodării din comuna Bâlteni şi cartierul Romaneşti, din Târgu Jiu. Aseară, lacurile din cartierul Panduraşul au ieşit din matcă şi au inundat drumul. Inundaţii au fost înregistrate şi în alte localităţi ale judeţului.

Mai multe gospodării din cartierul Romaneşti au fost inundate din cauză că reţeaua de canalizare s-a colmatat. Şi în zona Preajba din Târgu Jiu, mai multe gospodării au fost inundate. La Bâlteni, Jiul a ieşit din matcă şi a inundat mai multe case. Primarul localităţii, Gheorghe Păsărin, spune că se aşteaptă retragerea apelor pentru a se putea interveni.

Inundaţii de proporţii şi la Turceni

Garda de Intervenţie nr.2 Novaci a intervenit cu o motopompă transportabilă pentru evacuarea apei din beciul unei case. De asemenea, pompierii au scos apa din beciurile unor case din loclaităţile Fărcăşeşti şi Bumbeşti Jiu. Şi în oraşul Turceni, apele au făcut prăpăd. „Am 90 de arii cu sere care au fost inundate. Cei de la termocentrala nu au curatat santul de evacuare a apelor. Am pagube foarte importante. Am anunţat primăria şi va fi stabilită o comisie“, ne-a spus un agricultor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite