VIDEO Percheziţii la traficanţi de droguri. Ce au găsit oamenii legii în locuinţe din Târgu Jiu şi Arcani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt percheziţii au fost efectuate astăzi de către poliţişti de combatere a criminalităţii organizate dinGorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. , în municipiul Târgu Jiu şi  comuna Arcani într-un dosar de trafic de droguri.

Oamenii legii au pus în executare 14 mandate de aducere pe numele persoanelor care prezintă interes în cauză şi continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale care se

impun.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în anul 2019, doi bărbaţi, de 30 şi 32 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, ar fi achiziţionat diferite cantităţi de canabis, pentru a le comercializa. După procurarea drogurilor, cei doi tineri le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din  judeţul Gorj.

În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat 5 pliculeţe transparente de plastic cu închidere ziplock, ce conţineau o substanţă sub formă de pulbere de culoare albă, 2 pliculeţe de plastic cu închidere ziplock care conţineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur aproximativ 1.180 gr. fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur, aflate într-un borcan de sticlă.

De asemenea, au fost indisponibilizate două pachete de foiţe şi un pachet de filtre pentru confecţionat ţigări în mod artizanal, 10 telefoane mobile cu cartelele aferente, o agendă cu înscrisuri, aproximativ 1.200 de pliculeţe de plastic transparente cu închidere ziplock, un cântar de precizie, un grinder metalic de mărunţit şi 2.900 de lei“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite