VIDEO Niculina Stoican, în juriu, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zece perechi au concurat aseară
Zece perechi au concurat aseară

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu» s-a desfăşurat, aseară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Sala a fost neîncăpătoare, iar mulţi din spectatorii au urmărit show-ul în picioare.

Zece perechi s-au întrecut, aseară, pentru titlul de Miss şi Mister Boboc. Acestea au avut de trecut mai multe probe, cea mai decisivă, fiind, ca de obicei, cea de aptitudini. Una dintre concurente s-a remarcat, pentru că a cântat şi a dansat. 

Balul Bobocilor a avut o tematică aparte, şi anume petrecerile americane din perioada anilor ’30. „Party at Gatsby’s” a fost numele sugestiv dat Balului Bobocilor, iar elevii organizatorii, precum şi participanţii la eveniment s-au îmbrăcat în costume specifice. „Una dintre colegele noastre, Ştefana, a fost cu ideea organizării balului cu această tematică, dar şi doamnele profesoare care au coordonat în anii trecuţi evenimentele de acest gen“, ne-a spus una dintre elevele organizatoare.

Cunoscuta interpretă der muzică populară Niculina a făcut parte din juriul de la Balul Bobocilor. Aceasta a apreciat munca pe care elevii au depus-o pentru organizarea evenimnetului: „Am fost invitată de organizatori să fac parte din juriu la invitaţia organizatorilor. Sunt foarte mândră şi onorată de faptul că sunt prezentă în juriu. Concurenţii sunt frumoşi şi plşini de viaţă. Sunt foarte prezenţi şi se vede că au muncit foarte mult. Eu nu am participat niciodată la un astfel de eveniment. Sunt captivată şi foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă. Pe vremea mea nu se organizau astfel de evenimente.

Balul Bobocilor

E foarte multă muncă şi probabil că se străduiesc de luni de zile. Au făcut repetiţii, pentru că un spectacol de genul acesta se organizează foarte greu. Ei au organizat singuri acest lucru şi este de apreciat. Am înţeles că elevii de clasa a XII-a au organizat acest eveniment şi vreau să le urez succes nu doar în această seară, ci şi în viaţă“. 

Elena Hasna a susţinut un recital pe care i-a impresionat pe cei prezenţi cu vocea ei. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite