VIDEO Imagini revoltătoare într-o discotecă din Gorj. O persoană cu handicap şi un bătrân, bătuţi de un individ periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 45 ani, care suferă de un handicap la un picior, şi un bătrân de 63 de ani, din comuna Arcani, au fost bătuţi de un individ periculos, fără să aibă vreo vină.

Agresiunea a avut loc sâmbătă seara, într-o discotecă din localitatea gorjeană Arcani, dar bătăuşul a fost reţinut ieri, după ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost prezentate poliţiei. Pe imagini se poate vedea cum individul pătrunde în discotecă cu două arme albe în mâini. Martorii spun că acesta îl căuta, de fapt, pe patronul localului, pentru că nu îi dădea voie să intre în discotecă pentru că-i speria pe clienţi. Cum nu l-a găsit, a ieşit şi a lăsat armele albe într-o maşină, după care s-a întors şi a bătut doi clienţi, fără să aibă vreo vină. După cum se poate vedera din imagini, victimele au fost lovite cu cruzime cu pumnii şi picioarele. 

Se află în perioada de încercare

Constantin Buliga este un individ foarte periculos, de care tot localnicii se tem. Acesta este recidivist, cu mai multe condamnări pentru tâlhărie şi conducere fără permis, iar acum se afla într-o perioadă de încercare de doi ani jumătate. Acesta nu se află la prima agresiune, dar oamenii s-au temut să depună plângerea la poliţie împotriva acestuia, iar poliţiştii din localitate 

Agresorul a fost prezentat în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru a fi audiat şi a fi luate măsurile corespunzătore împotriva lui. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare,lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite