VIDEO Imagini incredibile într-o pădure din judeţul Gorj. Pădurar filmat lângă zeci de copaci tăiaţi şi încărcaţi într-o remorcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pădurarul a fost surprins în pădure în timp ce lemnele tăiate erau încărcate într-o remorcă
Pădurarul a fost surprins în pădure în timp ce lemnele tăiate erau încărcate într-o remorcă

Un pădurar a fost filmat într-o pădure din judeţul Gorj în timp ce se afla lângă un transport de material lemnos. Zeci de copaci erau încărcaţi într-o remorcă.

Imaginile au fost filmate de Valeriu Popescu, un localnic din comuna Aninoasa, care le-a postat apoi pe Facebook. „La furat de lemne împreună cu pădurarul Paşcu Constantin şi Daianu Gabriel pe raza comunei Plopşoru sat Piscuri judeţul Gorj din pădurea ocolului silvic Turceni, direcţia silvică Gorj iar şeful postului de poliţie Buştean Răzvan Claudiu nu nu a confiscat motofierăstrău ,tractorul şi căruţa cu lemne , iar lemnele fiind transportate şi descarcate în curtea pădurarul Puşcu Constantin şeful grupului!“, este mesajul postat de Valeriu Popescu.Acesta a sunat la 112 să anunţe ce se întâmplă. 

În acest timp, pădurarul îi cerea să lase telefonul şi să discute, dar s-a lovit de refuzul categoric al cetăţeanului revoltat de cele întâmplate. 

Poliţia efectuează cercetări 

Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a declarat că se fac cercetări în acest caz: „Având în vedere aspectele semnalate în spaţiul public, vă comunicăm faptul că  poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au  întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere de material lemnos. De asemenea, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului“.

Târgu-JiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite