Vânător, cercetat penal pentru uciderea unui câine. Stăpânul animalului l-a rugat să-l împuşte pentru că era bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânătorul este cercetat penal
Vânătorul este cercetat penal

Un vânător în vârstă de 49 de ani, din comuna Băleşti, este cercetat penal pentru comiterea a două infracţiuni, după ce a ucis un câine pe un câmp din localitatea, la solicitarea stăpânului animalului.

Vânătorul a fost chemat de un localnic în vârstă de 69 de ani, din comuna Băleşti. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, la faţa locului, a reieşit faptul că un alt localnic, în vârstă de 49 de ani, membru vânător al A.J.V.P.S. Gorj, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare, posesor al permisului de armă tip B, eliberat de IPJ Gorj în anul 2000, după ce s-ar fi întors de la o partidă de vânătoare, organizată legal, pe fondul cinegetic 17 Brădiceni, ar fi împuşcat cu arma de vânătoare, câinele aparţinând unui bărbat, de 69 de ani, iar fapta ar fi avut loc pe câmp, în apropierea locuinţei acestuia.  Bărbatul i-ar fi solicitat în mod expres vânătorului să-i împuşte câinele, întrucât era bolnav. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă fără drept şi uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite