Trei turnee internaţionale de tenis la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Sportivă Tenis Club Elite, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează la Târgu Jiu trei turnee internaţionale de tenis de câmp – FRT Women’s Circuit, în perioada 16 iulie – 7 august 2016.

Municipiul Târgu Jiu se menţine şi în 2016 între oraşele din România care pot găzdui turnee din cadrul FRT Pro Circuit. Competiţiile se desfăşoară pe terenuri outdoor, cu zgură, în cadrul Bazei Sportive Elite Club din Târgu Jiu, fiind al doilea an când se organizează competiţii de această anvergură în oraşul nostru.

Participarea de anul acesta include sportive din Argentina, Moldova, Franţa, Germania, Japonia, Israel, Venezuela, Italia, Spania, Turcia, Brazilia, Ukraina, China, Elveţia, India, Canada, Ungaria, Belarus, Azerbaijan, Serbia, Olanda, Statele Unite ale Americii, Anglia. 

Sportivele din Tg.Jiu care participă anul acesta sunt: Ilinca Iulia, Tutunaru Luminiţa.

Meciurile vor fi arbitrate de 5 arbitri FRT, coordonaţi de arbitrul principal Andrei Bardan, arbitru cu badge internaţional.

Pentru primul turneu al FRT Women’s Circuit 2016, tabloul principal cuprinde 32 de jucătoare, dintre care 8 vin din calificări. În tabloul de calificări sunt înscrise 64 de jucătoare. 

Competiţiile fac parte din turneele Futures 

Competiţiile fac parte din turneele Futures ce compun Circuitul Internaţional al României – FRT Pro Circuit – sub egida Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) şi a Federaţiei Române de Tenis (FRT). 

ITF Women’s Circuit constă în peste 500 de turnee organizate în 65 de ţări, printre care şi România, având şase nivele de premiere, de la 10.000 la 100.000 de dolari. La aceste turnee participă jucătoare profesioniste, care primesc din partea ITF şi WTA puncte recunoscute în clasamentele internaţionale. Competiţiile organizate la Târgu Jiu sunt dotate cu premii în valoare totală de 30.000 de dolari, fiecare câştigătoare a trofeului primind şi 12 puncte WTA.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite