Trei pasaje pietonale subterane în municipiul Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Târgu Jiu intenţionează să realizeze trei pasaje subterane în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, cu fonduri europene, pentru fluidizarea traficului pietonal.

Specialiştii de la Metroul S.A au prezentat astăzi principalele avantaje ale acestui proiect care va fluidiza traficul în zonele aglomerate. Investiţia este estimată la aproximativ 14 milioane de euro.

Pasajele vor cuprinde căi de acces, lifturi din sticlă, luminatoare pentru pătrunderea luminii naturale, zone pentru organizarea diverselor evenimente culturale şi nu numai, librării, spaţii comerciale, puncte de informare, de prim ajutor şi pază, grupuri sanitare şi multe alte dotări.

Unde vor fi amplasate pasajele

Obiectivul de investiţii este constituit din trei pasaje pietonale subterane, amplasate în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Cele trei pasaje vor fi amplasate amplasate la intersecţia str. Unirii cu Bd. Constantin Brâncuşi, la intersecţia str. Unirii cu str. Victoria, respectiv la intersecţia str. Unirii cu Bd. Republicii şi str. Geneva.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite