Târgu-Jiu: Staţiunile gorjene, pline de Revelion

0
0

Vilele şi pensiunile au fost deja rezervate în totalitate, doar în hoteluri mai rămânând locuri pentru Revelion.

Anul Nou se apropie cu paşi repezi, iar proprietarii de pensiuni şi hoteluri se întrec în oferte. Cea mai căutată staţiune din judeţul Gorj este Rânca, unde sunt aproape şase sute de hoteluri, pensiuni şi cabane. De exemplu, un sejur de cinci zile, cu patru nopţi de cazare şi mic-dejun inclus, cocktail de primire, cină festivă, spectacol de muzică în noaptea dintre ani şi carnaval pe 1 ianuarie, la un hotel de trei stele, costă 1.500 de lei de persoană.
„Camerele sunt deja ocupate de două săptămâni, cu turişti din toată ţara. Le-am pregătit un meniu special, cu bucate tradiţionale ciobăneşti, printre care platouri ciobăneşti, peşte şi fasonul ciobanului, care este specialitatea bucătarului“, spune Iulian Mustăţea, şeful restaurantului.

Oferte care mai de care

O altă destinaţie preferată de turişti este Baia de Fier, unde sunt 13 pensiuni. Aici, preţurile variază în funcţie de condiţii şi servicii, pensiunile întrecându-se în oferte speciale de Revelion. La un local de trei stele, cazarea, pensiune completă cu produse tradiţionale din bucătăria proprie, cina festivă de Revelion, prânz tradiţional romanesc de 1 ianuarie, cu taraf, costă 75 de euro de persoană pe zi, cu diferite reduceri pentru copii. Se oferă un joc de paintball de 100 bile de persoană  gratuit, foc de artificii în  noaptea de Revelion, vizitarea Peşterii Muierilor, o seară cu muzică lautarească, plimbare cu sania trasă de cai pe Cheile Galbenului şi un incitant concurs de săniuş cu premii năstruşnice.


„Am mers pe un pachet all inclusive, clienţii din Bucureşti care vin de Revelion la noi ne-au ales pentru a cincea oară consecutiv, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure, pentru că asta mi-am şi propus: să îmi păstrez turiştii“, spune proprietarul pensiunii, Cristian Băleanu.Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite