Târgu-Jiu: Şoferul care a accidentat patru copii, prezentat procurorilor din Novaci pentru emiterea mandatului de arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul hunedorean aflat în stare de ebrietate la volan, care a accidentat aseară patru copii din comuna Săcelu, a fost scos din sediul poliţiei, în urmă cu puţin timp, şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

 Poliţiştii au făcut pe numele lui Eftimie Dumitraşcu  propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Şoferul va fi dus apoi în faţa instanţei de judecată, care va decide arestarea acestuia. Daniel Tică, purtătorul de cuvântul al Poliţiei Gorj, a spus că s-au făcut două recoltări de probe biologice şi alcoolemia în sânge a fost stabilită la prima probă de 1,31 şi la cea de-a doua de 1,15.
Eftimie Dumitraşcu munceşte în Spania şi venise în concediu la mama lui, care locuieşte în comuna Crasna. În timp ce se întorcea de la aceasta, a pierdut controlul volanului, într-o curbă, şi a accidentat patru copii care stăteau pe o bancă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite